Split, Sućidar stan u zgradi
Split, Sućidar, dvosoban stan u kući

Površina: 53,00 m² Cijena kn: 2.243,51 Cijena € : 300,00 € Broj soba: 2 Kat: pri

Iznajmljujemo stan na području Sućidra. Stan se nalazi u prizemlju privatne kuće. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupatila i kuhinje sa blagovaonom. Ispred stana je malo dvorište i vrt. Kompletno je namješten. Iznajmljuje se na duži period.

više

Split, Sućidar stan u kući
Split, Sućidar, dvosoban veliki stan s parkingom

Površina: 140,00 m² Cijena kn: 6.431,39 Cijena € : 860,00 € Broj soba: 2 Kat: dru

Iznajmljujemo dvosoban stan na području Sućidra. Stan se nalazi na drugom katu privatne kuće i iznajmljuje se na duži period. Sastoji se od velikog dnevnog boravka da kuhinjom i blagovaonom (open space) sa izlazom na balkon i malog WC-a. Na drugom katu povezanog sa unutarnjim stepenicama ...

više

Split, Sućidar stan u kući
Split, Sućidar, jednosoban manji stan

Površina: 35,00 m² Cijena kn: 1.495,67 Cijena € : 200,00 € Broj soba: 1 Kat: prv

Iznajmljujemo jednosoban stan na području Sućidar. Stan je veličine 35 m2, sastoji se od jedne sobe, kupatila, kuhinje sa dnevnim dijelom i kuhinje. Nalazi se u privatnoj kući. U potpunosti je namješten i iznajmljuje se na dulji period.

 

više

Split, Trstenik stan u zgradi
Split, Trstenik, dvosoban veliki stan na duži period

Površina: 83,00 m² Cijena kn: 2.991,34 Cijena € : 400,00 € Broj soba: 2 Kat: šes

Iznajmljujemo dvosoban stan na području Trstenik. Stan je namješten, nalazi se na šestom katu veće stambene zgrade. Sastoji se od dvije spavaće sobe, kupatila, malog toaleta, velikog dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom i velikog balkona sa otvorenim pogledom na jug. ...

više

Split, Manuš stan u zgradi
Split, Manuš, jednosoban stan do turističke sezone

Površina: 50,00 m² Cijena kn: 2.243,51 Cijena € : 300,00 € Broj soba: 1 Kat: vpri

Iznajmljujemo jednosoban stan na području Manuš. Stan je kompletno namješten i opremljen za najam. Sastoji se od jedne velike spavaće sobe, kupatila sa tuš kabinom, kuhinje sa blagovaonicom i dnevnim dijelom. Nalazi se na visokom prizemlju. Iznajmljuje se do turističke ...

više

Split, Kman stan u zgradi
Split, Kman, dvosoban stan na dulji period

Površina: 70,00 m² Cijena kn: 2.991,34 Cijena € : 400,00 € Broj soba: 2 Kat: dru

Iznajmljujemo dvosoban stan na području Kmana. Stan se nalazi na drugom katu stambene zgrade, u potpunosti je namješten, sastoji se od dvije spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom i balkona. Iznajmljuje se na dulji period.

više

Split, Bol stan u zgradi
Split, Bol, jednosoban stan na dulji perid

Površina: 40,00 m² Cijena kn: 1.682,63 Cijena € : 225,00 € Broj soba: 1 Kat: tre

Iznajmljujemo jednosoban stan na Području Bol. Stan se nalazi na trećem katu stambene zgrada, u potpunosti je namješten i sastoji se od jedne spavaće sobe, kupatila kuhinje sa blagovaonom i malim dnevnim dijelom i balkona. Iznajmljuje se na dulji period.

više

Split, Manuš stan u zgradi
Split, Manuš, jednosoban stan na dulji period

Površina: 50,00 m² Cijena kn: 2.991,34 Cijena € : 400,00 € Broj soba: 1 Kat: prv

Iznajmljujemo dvosoban namješten stan na području Manuš. Stan se sastoji od dvije spavaće sobe, kuhinje sa dnevnim boravkom i kupatila.

Nalazi se na prvom katu i iznajmljuje se na duži period.

više

Split, Bačvice stan u zgradi
Split, Bačvice, jednosoban prostran stan za dulji period

Površina: 90,00 m² Cijena kn: 4.487,02 Cijena € : 600,00 € Broj soba: 1 Kat: prv

Iznajmljujemo veliki jednosoban stan na području Bačvice. Stan je u potpunosti namješten a sastoji je od velikog dnevnog boravka, velike sobe, manje kuhinje, kupatila i terase. Nalazi se na prvom katu starije stambene zgrade.Stan se iznajmljuje na dulji period.

više

Split, Lokve stan u zgradi

Površina: 35,00 m² Cijena kn: 3.739,18 Cijena € : 500,00 € Kat: pri

Iznajmljujemo novouređeni stan na području Lokve. Stan je dvoetažan, u prizemlju je kuhinja sa dnevnim dijelom, dok je na gornjem katu kupatilo i soba. Stan je odlično uređen, opremljen je u potpunosti osim mašine za pranje rublja. Iznajmljuje se na duži period.

više

Split, Sukoišan stan u zgradi
Split, Sukoišan, dvosoban stan na duži period

Površina: 75,00 m² Cijena kn: 2.991,34 Cijena € : 400,00 € Broj soba: 2 Kat: pet

Iznajmljujemo dvosoban stan na području Sukoišan. Stan se sastoji od dvije velike spavaće sobe, dnevnog boravka sa blagovaonom, kuhinje, kupaonice, spremišta i balkona. Stan je okrenut na zapad, nalazi se na petom katu. Potpuno je opremljen i iznajmljuje se na duži period.

više

Split, Sućidar stan u zgradi
Split, Sućidar, novouređen trosoban stan

Površina: 100,00 m² Cijena kn: 4.487,02 Cijena € : 600,00 € Broj soba: 3 Kat: prv

Iznajmljujemo trosoban stan na području Sućidar. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, dvije veće i jedne manje, dnevnog boravka, kuhinje sa blagovaonom, kupatila, WC-a i velike terase. Stan je novouređen i namješten u potpunosti. Iznajmljuje se do polovine šestog mjeseca.

više